Carregant

Si us plau, esperi

Requisits tècnics

A continuació s'enumeren els requisits tècnics que ha de complir per poder operar de manera correcta amb el Portal.

Prova de requisits tècnics

Requisits tècnics del Portal

Accés mitjançant certificat electrònic

  • Certificat digital

    Aquest certificat es farà servir per a identificar la persona (física o jurídica), o al seu representant, que accedeix al Portal.

    Els certificats suportats pel sistema són aquells admesos pel Ministeri dIndústria, Energia i Turisme, entre els quals es troben els més estesos en làmbit nacional i també daltres dàmbit europeu i internacional. Es poden consultar els certificats admesos revisant el document de certificats admesos o bé en el següent enllaç "https://sedeaplicaciones.minetur.gob.es/Prestadores/".

    Si el seu certificat no es pot validar correctament, però sí que es troba entre els especificats en el document de certificats admesos, preguem que es posi en contacte amb el servei de suport.

  • Signatura electrònica

    A més de disposar dun certificat electrònic vàlid, per a realitzar una signatura electrònica en el sistema haurà de disposar del component client de signatura {0} que podrà descarregar en el següent enllaç:

    Enllaç extern

Presentació d'ofertes (Aplicació Escriptori)

  • Java dOracle

    Aquest és un component fonamental per executar laplicació delaboració i presentació dofertes. Lentorn Java ha destar actualitzat a lúltima versió.

    Per comprovar la versió o descarregar-la, ha daccedir a la següent pàgina web: http://java.com/es/

  • Descarregar laplicació de presentació doferte

    Per poder licitar electrònicament vostè necessita descarregar prèviament laplicaciò de presentaciò dofertes. Aquesta aplicaciò es quedarà instal·lada en el seu ordinador i podrà accedir-hi mitjançant lIcona daccés directe sense necessitat destar dins de la Plataforma de Licitació Electrònica.

    Laplicació li permetrà crear ofertes sense necessitat destar connectat a Internet, i desar els canvis fins que decideixi presentar-les electrònicament.

    Descarregar laplicació de presentació dofertes